Statusi i naftetarit

В Алматы вручена пятая "Национальная интернет-премия AWARD.kz"

Drafti u bë publik gjatë një takimi mes ministrit të Energjisë dhe Industrisë, Damian Gjiknuri, ministrit të Mirëqenies Sociale, Blendi Klosi dhe ministres së Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Ermonela Felaj. Facebook. ‘Statusi i naftëtarit’, ndahen çertifikatat e para . Statusi i naftëtarit, Gjiknuri: Prioritet të Ballshit, deri tani 900 aplikime të miratuara. Votohet statusi i naftëtarit Statusi i veçantë për punonjësit e kësaj industrie është një premtim i mazhorancës i cili tashmë po realizohet. Find out why Close. SHPËRNDAJE. Shtype; Tweet; Jan 22, 2017 · Get YouTube Red. Today . STATUSI I NAFTETARIT, NJE PREMTIM I MBAJTUR Në seancën e djeshme parlamentare, miratuam Statusin e Naftëtarit duke mbajtur kështu një premtim të Dec 11, 2016 · STATUSI I NAFTETARIT MIRATOHEN AKTET NENLIGJORE QE SIGUROJNE ZBATIMIN E TIJ - Duration: 2:14. Janë shpërndarë 400 certifikatat e para të “Statusit të Naftëtarit Një element i rëndësishëm i këtij statusi është edhe trajtimi me pagesë në rast ndërprerjeje të punës në këtë sektor me qëllim garantimin e një Statusi i naftëtarit, emrat e 1 mijë përfituesve të parë . Tweet në Twitter. Best Channel 471 views. a rreth tij. Kur është koha e duhur për testin e shtatzënisë? Raportet Serbi-Kroaci para rrënimit, . sharing end caring. Punonjësit e Ballshit do të jenë prioritet për statusin e naftëtarit, teksa deri tani janë paraqitur 900 aplikime. Komisioni i dhënies së Dëshmisë Zyrtare Identifikuese të punonjësve të industrisë së Ornela Manjani– Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë bën të ditur se po vazhdon me intensitet shqyrtimin e aplikimeve në funksion të dëshmive të statusit të naftëtarit. Statusi i naftëtarit Miratohet statusi i ri i PD, Paloka: Pati ndryshime, Miratohet statusi i naftëtarit, ja kategoritë që përfitojnë dhe si do veprohet në rastet e largimeve nga detyra Statusi i naftëtarit, Gjiknuri: Janë miratuar nga komisioni 1 mijë aplikimet e para. Posted: 15:37, 14 Dhjetor, 2017. Çfarë parashikon Statusi i naftëtarit: 1 - Pagat e punonjësve të industrisë së naftës dhe të gazit do të përcaktohet sipas kontratës kolektive të punës, Numri i përfituesve të këtij statusi llogariten rreth 5 mijë vetë ndërsa përfitues të pensionit në vitin e parë si rezultat i uljes së moshës së Çfarë parashikon Statusi i naftëtarit: 1 - Pagat e punonjësve të industrisë së naftës dhe të gazit do të përcaktohet sipas kontratës kolektive të punës, May 13, 2018 · Watch Ora News - Statusi i naftëtarit, Gjiknuri: Me prioritet punonjësit e Ballshit by Ora News Lajme on Dailymotion here I STATUSIT TE NAFTETARIT. Twitter. Statusi i naftëtarit, deri tani 1 mijë përfitues. Kjo ndërfaqe është një hapësirë e dedikuar për Statusin e Naftëtarit dhe procedurat e zhvilluara nga shoqëria Albpetrol sh. 1085. Statusi i Naftëtarit tashmë është gati, nga i cili pritet të përfitojnë rreth 5 mijë persona. Shpërndaje në Facebook. Working Not now Try it free. Nga. 2:14. Fletorja Zyrtare Viti 2017 ‘Statusi i Naftëtarit’, Klosi: Përfitojnë 5 mijë persona. Gazeta Shqip - 23 Nëntor 2016. 11:59 - 21 Prill, 2018